Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Roku Szkolnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem nowy na forum i w ogóle chciałbym się przywitać.

Mam problem bo wystawiła mi 2 z matmy (jestem w 6 klasie) na koniec roku (proponowaną) a z matmy to ja noga jestem, i ostatnio dostałem z matmy 1 ze sprawdzianu ; do konferencji 12 dni a nic mi nie mowi ze moge miec , wiec czy np. jutro badz za 5 dni moze mi powiedziec?

Czy juz bede mial 2?

38FE15932771051EC2F9661EFB6F1484.png

kotylion2.gif

Witaj, jeżeli czytasz ten tekst, to masz zaszczyt pomóc pewnej stronie, która też pomaga, lecz kotom.

Wklejając tego gifa, wyżej pomagasz promować stronę kotylion.pl która pomaga kotom.

Opublikowano

ale mi chodzi ze 12 dni do konferencji u nas zostalo :(

I pytanie czy moze mi grozic jeszcze pala?

kotylion2.gif

Witaj, jeżeli czytasz ten tekst, to masz zaszczyt pomóc pewnej stronie, która też pomaga, lecz kotom.

Wklejając tego gifa, wyżej pomagasz promować stronę kotylion.pl która pomaga kotom.

Opublikowano

ale ja się chcę dowiedzieć czy np. dopiero tydzień przed konferencją bądź 5/6 dni może mi powiedziec ze mam zagrozenie a wczesniej nie mowila..?

kotylion2.gif

Opublikowano

Bądź na bieżąco z tematami, bo jak np będzie miała problem u ciebie nie będzie wiedziała co Ci dać to Cię pewnie zapyta :).Witam na forum.

Weteran
Opublikowano

hehe a umnie do srody maja byc oceny juz wystawione , i mi dala 4/5 z maty . a teraz sprawdzian pisze ,ktorego napewno na 5 nie napisze , a poprawy nie bedzie :X

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

przepuszcza cie, bo to podstawowka + 6klasa, w podstawowce zadko nie przepuszczaja..

popraw poprostu sprawdzian i bd git ;)

; )

Opublikowano

Naucz się ostatnich tematów i się zgłoś. Wystarczy, że dostaniesz 2/3 i będzie dobrze. Ew. popraw jakąś karktówkę bądź sprawdzian.

Opublikowano

U nas do zeszlego tygodnia mialy byc wystawione oceny proponowane(olowkiem wpisane) i mamy czas na poprawienie od tego poniedzialku do chyba nastepnego, wiec mysle ze powinna Ci dac 2, lecz radze Ci byc chociaz troche przygotowanym na ta matme bo moze Cie jeszcze spyta i moze byc zle...

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Zagrożenia są wcześniej podawane niż oceny na koniec roku, więc już mała szansa, że nie przejdziesz. Chyba, że masz jeszcze z czegoś zagrożenie, np. mój kolega ma 4 zagrożenia więc może mieć problem (też 6 klasa). A poza tym to witaj na forum :)

Opublikowano

Jutro się spytaj nauczycielki czy możesz poprawić ! Ja bym teraz wzioł książke od maty i się uczył a nie siedział na Mpc ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Z tego co mi widaomo miesiąc przed wystawieniem ocen rodzice muszą by poinformowani o ocenach ;)

@up

thaa...

I z dopiskiem

"Dwójkowy Krzysiek" z VIa ;-]

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Zacznijmy od tego, zeby w 6 klasie miec 2 z matmy to trzeba byc totalnym glabem xD

A wracajac do tej oceny, jesli zaproponowala ci 2 jak mowisz, i wpisala propozycje 2 olowkiem do dziennika, to juz do rady nie moze ci obnizyc oceny w zaden sposob, jedynie mozesz sie poprawiac na ocene wyzej :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, zeby w 6 klasie miec 2 z matmy to trzeba byc totalnym glabem xD

A wracajac do tej oceny, jesli zaproponowala ci 2 jak mowisz, i wpisala propozycje 2 olowkiem do dziennika, to juz do rady nie moze ci obnizyc oceny w zaden sposob, jedynie mozesz sie poprawiac na ocene wyzej :P

Nie prawda...

Oczywiscie ze do rady może jeszcze, gorzej po radzie, trzeba zwoływac druga (to w sytuacjach wyjątkowych)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Ja tam nie mam problemów z nauką nauczę się zawszę na sprawdzian, kartkówkę napiszę na 3/4ub 5 i mam spokój zgłoszę się zaraz na początku do pytania i też mam spokój nie mam żadnych 2 tylko 3,4,5 i mam już luuz chodzę do 2 gim ;d

Opublikowano

w 6 klasie 2 miec ??? to kiepsko z toba . jestem w podobnej sytuacji co ty tez mam 2 z matmy;/ a w srode sprawdzian pisze i do czwartku oceny sa wystawianie troche dziwne;/ . aja 2 gim :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jezu , a ja się tak boje o zakończenie roku - mogę po prostu nie zdać , ale wydaje mi się że zdam

jest chyba z 60% że bd musiał w sierpniu coś pisać , tak się boje

z 3 sprawdzianow mam kapy i reszta też dużo kap z matmy

z angielskiego jutro zdaje

z techniki moze też jutro

a jak będę musiał w sierpniu musiał coś zdawać to starzy mi powiedzieli że bd musiał się uczyć cały czas . Więc co to za wakacje? ...

1336210110-U81772.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...